PANORÁMATERASZ

TERASZ BEÉPÍTÉS FELSŐFOKON

Elérhetőségeink

     Tel.: 06 30 656 7676

     Email: info@panoramaterasz.hu

Bízunk benne, hogy hamarosan Önt is elégedett ügyfeleink között üdvözölhetjük. Eredményes böngészést és kellemes időtöltést kívánunk!

Megosztás

Aktuális

Szolgáltatásaink

Műszaki tanácsadás és ajánlatkérő adatszolgáltatása alapján árajánlatkészítés 48 órán belül (díjtalan) Megrendelés esetén helyszíni felmérés, részletes árajánlat készítés Meglévő beépített üveg korszerűsítése, cseréje Szállítás,  kivitelezés az ország egész területén, akár  hétvégi munkavégzéssel is Garanciális és azon túli javítások illetve karbantartások szakszerű elvégzése

Legyen Ön is partnerünk!

Kereskedelmi hálózatunk bővítése céljából, viszonteladókat keresünk az ország egész területén. Kiemelkedően magas műszaki támogatást és területi kizárólagosságot tudunk biztosítani kereskedelmi partnereinknek.             Ráadásul mindezt  befektetés nélkül!!!          

A weboldal teljes tartalma szerzői jogvédelem alatt áll! Minden jog fenntartva!

Bármilyen adat, különösen a szövegek illetve a képanyagok felhasználása csak a tulajdonos előzetes írásbeli engedélyével lehetséges.

Terasz beépítés

Élvezze teraszát az év minden napján...

A terasz elsődleges célja ma már egy olyan új tér létrehozása, amely az évszaktól és az éppen aktuális hőmérséklettől,napszaktól függetlenül biztosítja számunkra a természet közelségét, a virágok szépségét és a napsütés élvezetét az általuk megnövelt lakótérben.

A külső térrel való kapcsolat, illetve a külsőből a belsőbe való átmenet  e forradalmi rendszerrel könnyedén megvalósítható. Így ez a terület egész évben használható és a ház szerves részévé válik.

Egy esztétikusan beépített terasz nagymértékben emeli a ház forgalmi értékét – és persze az ott lakók életminőségét is. Ha pedig mindezt osztások nélküli üvegből készítjük - mintegy lapozható üvegfalat képezve - gyakorlatilag úgy érezhetjük magunkat, mintha a természetben lennénk.